Passie Pensioneert Nooit voor Barbara van Ittersum

2 april is mijn boekpresentatie  Barbarizsm, hieronder de info over dit event:

9789082527001_cover_small

https://www.facebook.com/events/1895221437420618/

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Mijn grootste passie is om de kijker te confronteren met een emotie, en d.m.v. van mijn identiteit  kwetsbaar neer te zetten en vast te leggen op de gevoelige plaat .

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Mijn idee van ultiem geluk om te verzamelen van kunst en het maken van assemblages.

Wat is mijn grootste angst? Mijn grootste angst om heel beroemd en rijk te worden :-))

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Om zelf portretten te maken die over de grens gaan van behaviour.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Minst aantrekkelijke eigenschap is dat ik blijf verzamelen, zowel in mijn huis als op mijn zolder .

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn grootste valkuil , me in zeven sloten te gelijk werken, bluffen met veel energy.

Wanneer zou ik liegen? Liegen doe ik bijna nooit en dat is ook een valkuil, confronterend voor mijn geliefden en familie.

Welke personen in mijn professie die nu leven bewonder ik het meeste? Bewonder heel erg Gossip , Cem Ulug en Joseph Cornell, en fotograaf Ellen von Unwerth

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Ik houd het minst van boekhouding en geld zaken contracten en bizzness afspraken .

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Het meest gelukkige ben ik als ik samenwerk en precies kan creëren met een crew wat een ultimate resultaat heeft gekregen, maar ook als ik lekker @home aan het creëren ben collages van mijn foto’s met gadgets erin verwerkt, assemblages.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Passie pensioneert Nooit, mij ik ben met m’n tweede leven begonnen dus ik heb nog dertig jaar te maken. Wat ik wil is een film maken en zoek producers  !

 Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Wat ik aan mijzelf zou willen veranderen; meer structuur en decadentie .

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Meest professionele prestatie was mijn reclame klus voor Mercedes Benz een emotie brochure , opnames vanuit helikopter met wijlen Peter Bouhoff art director en Kris van der Hart copywriter; top klus !

Waar zou ik het liefst willen leven en werken?  in New York zou ik liefst wonen en werken, de energie in die stad ligt mij aan het hart. Het gaat komen, samen met mijn dochter proberen we daar in deze zomer naar toe te gaan samen .

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn meest waardevolle bezitting is een foto van m’n overleden vader.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? mijn meeste markante karakteristiek is uitbundigheid en mensen verbinden. Beat your identity. En ben freelance docente aan het voortgezet onderwijs. Een project genaamd “Beat your identity”, dat overigens ook beschikbaar is voor workshops in het bedrijfsleven. “Ik wil leerlingen laten nadenken over hun eigen identiteit en dat doe ik door middel van fotografie. Ik laat geënsceneerde portretten zien, die vervreemdend of confronterend werken en vervolgens krijgen de leerlingen de opdracht om zelf aan het fotograferen te gaan.”

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Rotterdam krijg ik de meeste ideeën en in mijn tuinhuis in Oud Sloten .

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? mijn favoriete plek om te eten en te drinken is het Amstel Hotel in Amsterdam

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De boeken die mij beïnvloeden zijn  Joel Witkin, Joseph Cornell , en Ellen von Unwerth: Rauwheid verzamelkunst &erotiek .

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Favoriete schrijvers zijn Vladimir Nabokov “lolita”(familielid)en Piero Camporesi “het vergankelijke vlees.”

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Laatste music op mijn laatste dag; Debussy

Wie is mijn held of heldin in fictie? Heldin in fictie Lolita

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? In real life , Madonna

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? film : ‘Strange love affair with an ego’ en films van Alexandro Jodroski

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Kunst is mijn Goal zonder goede kunst kan ik niet leven .

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? 2017 zou ik graag met Maxima en Anouk werken

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Local heroes new project met Abia Jansen en een tentoonstelling bij een toonaangevende internationale gallery.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Ik zou graag Peter Lindbergh willen ontmoeten, een fantastische levende fotograaf !

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? Mijn nieuwe werk Local Heroes wordt een boek ontworpen door peter van Leeuwerink von chaometric en een tentoonstelling in New York. Voor opdrachten of verkoop van mijn stock fotografie  zie mijn prijslijst www.absolutephotography.net

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Kunst beminnende ,kunst liefhebbers en kunst historica

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Barbara van Ittersum-Barbarizsm

0031-624211934

absolute@xs4all.nl

www.absolutephotography.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s