Passie Pensioneert Nooit voor Monique Desar

(grootste passie in mijn werk) Het overgeven aan het moment zonder na nadenken, iets uit mijn handen laten komen . Emoties en inspiratie om zetten in creaties en de verwondering en voldoening elke keer weer als het klaar is..

(idee ultiem geluk) Het feit dat ik van mijn liefde en passie mijn dagelijks werk heb kunnen maken geeft mij een gevoel van ultiem geluk.

(grootste angst) mijn grootste angst is het verlies van mijn kinderen door bijvoorbeeld ziekte of ongeluk.

( waar hou ik het meeste van van mijn werk) Als ik het gevoel heb dat alles op zijn plek valt…Ik heb dit vooral bij mijn grote modeshow waar ik een jaar naartoe werk en die dag alle puzzelstukjes op zijn plek vallen.

(Minst aantrekkelijke eigenschap) Ik ben vreselijk chaotisch, is soms erg lastig en onoverzichtelijk.

(grootste valkuil) mijn overdreven enthousiasme werkt soms ook wel eens tegen me..

(wanneer zou ik liegen) Ik kwam laatst te laat op een klus . Omdat ik het erg dom over vond komen als ik zou vertellen dat ik was vergeten uit de trein te stappen omdat ik heel druk met mijn telefoon bezig was.. verzon ik een smoes..;) Uiteindelijk vertelde ik later wel de waarheid en hebben er hartelijk om gelachen.

(welke personen bewonder ik het meeste) Alexander Mc Queen en Jean Paul Gaultier

(waar houdt ik het minst van aan mijn werk) Er is niets waar ik niet van hou van mijn werk.

(Waar en wanneer was ik het meest gelukkig in mijn werk) Elke dag, altijd

(Wat zegt de uitspraak passie pensioneert nooit mij). Dit klopt als een bus, moet er niet aan denken om ooit te stoppen met deze passie.

(Wat zou ik aan mezelf willen veranderen) Ik zou willen dat ik roddel en negativiteit beter los kon laten.

(Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe) het mogen kleden van een echt icoon Yolanthe Cabau van Kasbergen een haar zoontje Xess Xava voor de doop van Xess Xava.

(Waar zou ik het liefst willen leven en werken) ik werk vanuit thuis en dat bevalt me prima.

( Wat is mijn meest waardevolle bezitting) mijn kinderen

( Wat is mijn meest markante karakteristiek) doorzettingsvermogen

( Wat is de beste plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis in mijn stad) Eigenlijk heb ik geen vaste plek omdat ideeën bij mij ontstaan door de dagelijks dingen die ik meemaak en gebeurtenissen .

(Favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis in mijn stad) Tramhalte

(Welke boeken hebben mijn leven beinvloed en hoe) Dromen, durven , Doen ..de titel zegt het al…heel kort maar krachtig maar zo ben ik gaan leven. Ook boeken als “The Secret”en “de wet van aantrekking” hebben mijn leven positief beïnvloed. Als je eenmaal op die manier leeft merk je dat je heel erg veel zelf in de hand hebt.

(Mijn favoriete schrijver) Ben Tiggelaar

(You only die once Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag ) Nog niet over nagedacht, wellicht een lied van Marco Borsato , altijd mooie en pakkende teksten.

(Wie is mijn held of heldin in fictie ) Superwoman uiteraard!

(Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life) Oprah Winfrey vind ik een heldin

(Wat zegt de uitspraak om financiële vrijheid te creëren mij) Ik ben nooit zo met geld bezig geweest omdat het een hobby was die later uitgroeide tot werk. Als je er je werk van maakt gaat het creëren van financiële vrijheid wel een iets grotere rol spelen maar het is nooit het doel. Het doel is je passie kunnen uitvoeren en als mensen die passie zien en voelen, komen er dusdanig dingen op je pad zodat het financiële stukje daar ook wel bij vaart. (stap voor stap)

( Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk) Tot aan mijn 40e had ik nooit interesse in kunst, pas toen ik mezelf ging uiten in creaties begon ik ook meer naar kunst te kijken. Nu kan ik er enorm van genieten, vooral het gevoel en verhaal wat ergens bij hoort.

(Wie is mijn grootste fan en sponsor/partner in crime) Heb een klant die vooral Designs koopt om mij als Designer te steunen/ sponsoren

(Met wie zou ik in 2017 willen samenwerken) Met Marcel Wanders. Alleen weet hij dat zelf nog niet.

(Naar welk project kijk ik in 2017 uit) mijn Designs worden gebruikt bij een show van de Goldwell bij Mercedes Benz fashionweek, voor mij als ontwerpster weer een nieuwe mijlpaal.

(Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten) Andere Designers, mekaar helpen, en mekaar versterken evt.

(Waar kun je mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?) in maart organiseer ik in plaats van een High Tea een High Chocolat , bij Vains in Venlo, dit is een middag bedoeld als Meet& Greet, netwerken, gezellig kletsen en uiteraard genieten van chocolade. Daarnaast verwacht ik eind dit jaar nog een grote modeshow te organiseren in Venlo.

(Wie zie ik graag uitgenodigd om ook hun verhaal te vertellen) Doris Titulair

(Hoe kun je contact met mij opnemen?) Via mijn website via het contactformulier http://www.desardesign.nl * Facebook https://www.facebook.com/monique.desar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s