Passie Pensioneert Nooit voor Ad van Dingenen

Wat is mijn grootste passie? Het creëren van verrassende inspirerende en innoverende werken waar mensen blij gelukkig van worden als ze ernaar kijken en beleven.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Ik heb het geluk dat ik goed kan omdenken, hierdoor ben ik positief ingesteld en kan ik van bijna alles genieten.

Wat is mijn grootste angst? Dat mijn creatieve denkvermogen zou verdwijnen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? De vrijheid hebben om zonder druk van buiten mooie werken te creëren. Iedere keer weer voel ik het als een compliment als een werk verkocht is en ik verneem hoe ervan genoten wordt.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Te perfectionistisch.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik bijna niet kan stoppen voordat het werk wat ik getekend heb af is, en ik het resultaat kan aanschouwen.

Wanneer zou ik liegen? Niet! Moet ik allemaal onthouden.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Eén rolmodel kan ik zo niet voor de geest halen. Wel geniet ik enorm van de werken van Escher, Dali en Vasarely.’

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? De tegenvallers waar ik steeds weer tegenaan loop.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Mijn werk maakt mij gelukkig! Ik heb het nooit erg gevonden om te werken. Ik wordt er wel gelukkig van als de koper blij is met mijn werk.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Veel kunstenaars zijn de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd en maken nog steeds de mooiste creaties, anderen beginnen pas als ze gepensioneerd zijn en maken ook hele mooie creaties.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Niets; naar mijn mening moet je eerst tevreden zijn met jezelf. Donkere tinten zijn nodig om de heldere kleuren te laten schitteren en sprankelen tot hun maximum.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Boeddhistische monnik. Lijkt mij heel relaxt.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? De huisstijl en promotie uitingen van een zeer vooraanstaande, innoverende grafisch bedrijf bedenken, ontwerpen en vervaardigen.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De beste ideeën krijg ik niet op een bepaalde plek in mijn stad, ingevingen krijg ik overal om mij heen. Soms zijn het reacties van mensen, karakters, of emoties.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Zomers op het een turend over het water, of in mijn tuin met fijn gezelschap.

Wie is mijn grootste fan sponsor partner in crime? Mijn familie en omgeving.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Een galerie of museum met veel natuurlijk licht zodat mijn werken hun uitstraling volop kunnen laten beleven, en iedereen mee kan genieten van de passie waarmee ik ze gemaakt heb.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Geen idee. De toekomst bepalen lukt niet ik kan proberen hem te beïnvloeden. Een stukje mooier maken met mijn werken moet zeker lukken;-).

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Specifiek één rolmodel weet ik niet, positief denkende mensen inspireren mij enorm.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ik hou van dit werk krijg er energie en een gelukkig gevoel van waarom zou ik pensioneren?

Hoe kun je contact met me opnemen?

ad@advd-art.com http: http://www.advd-art.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s