Passie Pensioneert Nooit voor Jolanda van Eijk

Wat is mijn grootste passie? Het bedenken en maken van producten die een gemak dienen en/of jou een beter gevoel geven, een identiteit hebben en iets toevoegen aan de over verzadigde massa.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Ultiem geluk is voor mij het kunnen creëren, bezig zijn met mijn handen, iets vormen/ vorm geven en zien ontstaan, daar word ik enorm blij van.

Wat is mijn grootste angst? Dat ik iets aan mijn handen of ogen zou krijgen waardoor ik niks meer kan creëren.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het creëren van iets nieuws, wat een oplossing biedt voor het e.e.a. waar ik zelf tegenaan loop. De creativiteit, het uitvoeren en ook het mislukken tijdens het creëren, waardoor ik weer nieuwe oplossingen in mijn hoofd krijg. En ik mezelf en het product zo blijf ontwikkelen en verbeteren.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn ongeduld, dat alles altijd veel meer tijd kost dan dat ik had bedacht.

Wat is mijn grootste valkuil? Alles zelf willen kunnen en niet om hulp kunnen vragen, wat onmogelijk is en ik ook zeker niet moet willen, hier wordt aan gewerkt

Wanneer zou ik liegen? Het heeft geen zin voor me om te liegen, ik verraad mezelf direct door een rood hoofd te krijgen.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Mijn familie, het bedenken en creëren is er van jongs af aan ingegoten.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Dat je zo opgeslokt wordt door alle bijkomende dagelijkse werkzaamheden, waardoor de dagen voorbij vliegen en ik niet het gevoel heb dat ik heb gedaan wat ik graag had willen doen.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Als ik aan de tekentafel sta en achter de machines bezig ben. Als mijn creativiteit ongestoord de vrije loop kan gaan.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Voor mij stroomt een passie door je aderen, een passie is niet iets wat je ‘gaat doen’. Een passie is ‘Wat je doet’ en daarom gaat mijn passie ook nooit met pensioen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Mijn ongeduld en concentratie. Zodat ik mezelf meer rust bied, om creatief bezig te zijn en niet alle kanten op ga in mijn hoofd met ideeën, die ik dan liefst allemaal tegelijkertijd uitvoer.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Hetzelfde.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Dat ik, nadat ik voor vele grote merken mijn creativiteit heb ingezet, nu mijn creativiteit inzet voor het ontwikkelen van mijn eigen merk, dat is voor mij persoonlijk de grootste professionele prestatie.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? Er is niet echt ‘een plek’ waar ik de beste ideeën krijg. De plek zit in mijn hoofd, als ik in mijn ‘bubbel zit’ en niet opgeslokt wordt door alle dagelijkse werkzaamheden en verplichtingen, borrelen er vanzelf allerlei ideeën in me op.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Inmiddels, nadat ik altijd elke nieuwe plek wilde ontdekken, is mijn favoriete plek toch wel thuis met of bij vrienden, de intimiteit en huiselijkheid geven me rust en genegenheid.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Alle dames die op Eijk schoenen lopen. Zij vertellen uit zichzelf dat ze met Eijk schoenen aan hun voeten hele dagen hun bezigheden doen, zonder zere voeten te krijgen en of te moeten wisselen van schoenen. Zij zijn mijn grootste fans, sponsoren en partners in Crime, zij zorgen ervoor dat ik door ga en trots ben op mijn merk.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Ik zou graag in de toekomst met een gepassioneerd persoon willen werken die net zo gepassioneerd is in het verkopen als ik ben in het creëren van producten, om zo Eijk verder te brengen.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Het fine-tunen van Eijk, zodat Eijk nog meer dames blij kan maken.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Annemarie van Gaal, ik denk dat zij mij op de juiste manier zou kunnen coachen.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Nope, ik doe waar ik van houd, ik zie mezelf niet stoppen met creëren. Als ik niks omhanden heb of mezelf verveel, verzin ik wel weer iets om te ontdekken en te creëren, stil zitten is geen optie.

Hoe kun je contact met me opnemen? info@eijk-amsterdam.com

http://www.eijk-amsterdam.com

Facebook: EijkAmsterdam

Istagram: EijkAmsterdam

Twitter: Eijk-Amsterdam

linked-in: Jolanda van Eijk

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s