Passie Pensioneert Nooit voor Annemarie Sips

Wat is mijn grootste passie? Gelukskunde verspreiden, zodat mensen hun droomleven kunnen gaan vormgeven.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Vrijheid! Dat je kunt doen wat jij nodig hebt en wat jou blij maakt!

Wat is mijn grootste angst? Doodgaan, weet dat het gebeurt maar ik vind het hier zo leuk!

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het gevoel dat een idee groeit en dat je steeds meer gemotiveerd wordt om het af te maken. Ook met mijn boeken schrijven is dat gevoel zeer sterk groeiend. Als mijn hart gaat gloeien zo sterk dat als ik wakker wordt het gelijk in mijn gedachten zit. Love that! Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Dat ik zeg wat ik denk. Ik doe wat ik zelf wil en neem mijn eigen beslissingen op basis van mijn intuïtie, niemand die daar met argumenten een verandering in gaat brengen.

Wat is mijn grootste valkuil? Geloven in de goedheid van de mens.

Wanneer zou ik liegen? Een mens liegt dagelijks tegen zichzelf, dus elke dag is het antwoord. Al die gedachten dat je jezelf kleiner maakt, is gelogen.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Ik heb maar een rolmodel, mijn eigen man. Zoals een man moet zijn voor mij: mannelijk, beschermend, wijs, knap en lief voor zijn vrouw.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Nooit, mijn werk is mijn leven en mijn leven is mijn werk.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat dit klopt, er is geen leeftijd gebonden aan passie. Ik ken een man van 70 jaar die graag wilde gaan koken in zijn eigen restaurant. Hij begon een restaurant en ging de keuken in, om te koken! Gaaf toch?

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik ben 30 kilo afgevallen dus ik vind mijzelf op 47 jarige leeftijd mooier dan ooit! Ik ben vrij van gedoetjes, dus niets meer aan doen zou ik zeggen.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Mijn roman Zielskracht schrijven naast mijn motivatieboeken. Dat was een hele klus! Inmiddels loopt dit boek wel het beste en gaat nu in Engels vertaald worden.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? Mijn dorp heeft drie straten haha… Ik benut ze wel want elke dag loop ik een rondje dus tussen de Groeneweg en de kerk ontstaan vaak de ideeën.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? In mijn eigen huis. We hebben hier geen horeca, ook geen winkels trouwens.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Niemand, mijn man en ik zijn the A-team al.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Ik ben niet bezig met de toekomst. Ik leef nu!

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Sorry hoor, maar er zijn maar weinig rolmodellen die als je ze leert kennen ook nog zo zijn. De enige waar ik graag een biertje mee wil drinken is Pierre van Hooydonk. Al drink ik geen bier, maar dan wel!

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Nee.

Hoe kun je contact met me opnemen? Info@annemariesips.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s