Passie Pensioneert Nooit voor Veronika Rutten

Wat is mijn grootste passie? Mijn grootste passie is ondernemen! Ik ben nog steeds heel dankbaar, dat ik 30 jaar geleden de kans heb gekregen dit te gaan doen. Ondernemen betekent voor mij zelfstandig zijn, je eigen bedrijf runnen en vooral de vrijheid hebben te doen wat je leuk vindt.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Met mensen te verbinden, samenwerken, mensen helpen het beste uit zichzelf te halen, respect hebben voor zichzelf en anderen, dankbaarheid! ….

Wat is mijn grootste angst? Angst ken ik niet echt. Als ik ergens bang voor ben, dan betekent dat voor mij, dat ik het juist moet doen. Ik ben niet zo snel bang, zie het meer als uitdaging. Maar het moet wel zin hebben!

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Verbinding met mensen, in contact zijn met anderen, helpen, ze beter maken, samenwerken, het beste uit mezelf halen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik denk ongeduld en ik ben heel direct!

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn grootste valkuil is, dat ik heel veel ideeën heb en daardoor heel veel dingen tegelijk wil doen.

Wanneer zou ik liegen? Ik zie de nut niet zo van liegen, want vroeg of later moet je toch met te waarheid komen, dan doe ik het liever meteen.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Mijn vader, hij heeft mij laten zien, hoe je een goed mens wordt en bent. Hij was mijn grootste fan! Hij heeft mij gemotiveerd, gestimuleerd en vertrouwen gegeven.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Ik doe best wel veel. Maar van mijn webshop in tassen vind ik het minst leuke, dat ik heel veel moet organiseren buiten de webshop om, wat best arbeid intensief is, omdat je alle tassen mee moet nemen.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Kan hier veel voorbeelden geven. Maar nu recent, in Hilvarenbeek, toen ik vier jaar geleden voor het eerst het mooie event, VROUWEN die DOEN ondernemen met passie, samen met Trix van Hoof heb georganiseerd. Door de klik die wij samen hebben en de gastvrijheid en de mooie sfeervolle locatie is dit wel heel bijzonder. Het vindt al weer voor de 4e keer plaats. Onze intentie is samen te werken met ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Het volgende event vindt plaats 20 november 2016 van 12.00 tot 17.00 uur in Hilvarenbeek. U bent van harte welkom.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Doen wat je echt leuk vindt, kent geen tijd! Want je wilt niet ophouden op je 67ste, dat is ook de reden waarom ik nu nog mijn coaching bedrijf Health Awareness begin, waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Eigenlijk niets, ik ben tevreden zoals ik ben.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Holistisch arts, chirurg of econoom?

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Toen ik 30 jaar geleden naar NL kwam, ben ik vanaf dag 1 een lederwaren zaak begonnen, alle diploma’s, die nodig waren heb ik in de avonduren gehaald, ondanks dat ik de taal nog niet 100% beheerste, dat vond ik wel een hele prestatie. De zaak heb ik 16 jaar gehad en was een van de mooiste van Tilburg toen.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? Op de golfbaan of op mijn spinningfiets, lekker sporten, tijd voor mezelf, daar krijg ik wel altijd veel ideeën en energie van.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Als ik een lunchafspraak heb in Tilburg, ga ik meestal naar Cafe Anvers. Leuke sfeer, leuk personeel, lekker eten en in de zomer een heel gezellige terras.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Dat is mijn man Piet, voor hem ben ik naar Tilburg gekomen, hij steunt mij, geeft mij de vrijheid te ondernemen en is mij grootste promotor.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Met heel enthousiaste ondernemers, die gedreven zijn, ambitie hebben om samen te werken om een gezamenlijk doel te bereiken.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Ik ben bezig mijn coaching praktijk HEALTH AWARENESS op te starten, een online business, waarbij ik vrouwelijke ondernemers, die ziek zijn geweest, help de zin van hun ziek zijn te laten ontdekken, zodat ze weer vertrouwen krijgen in zichzelf en in hun lichaam. En te laten ontdekken, dat zijzelf de enige persoon zijn, die henzelf echt beter kan maken. Mijn missie is het een gezondheid bewustzijn te creëren.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Oprah, die zou ik wel willen ontmoeten, zij inspireert mij enorm. Depak Chopra, ik vind zijn boeken super interessant, zijn meditaties zijn heel goed, ja, ik zou hem heel graag willen ontmoeten en interviewen.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Dat zie ik niet zo snel gebeuren, want je blijft gewoon jong wanneer je doet, wat je leuk vindt. Tegenwoordig zijn zo veel mogelijkheden zeker door internet en het geeft de mogelijk te werken waar je ook bent.

Hoe kun je contact met me opnemen?

info@healthawareness.eu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s