Passie Pensioneert Nooit voor Christel van Spengler

Wat is mijn grootste passie? Mijn grootste passie is lekker en gezond eten.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? De kleine momentjes van aandacht, dankbaarheid, liefde, waardering, een blik, een knuffel, een woord…

Wat is mijn grootste angst? Mijn grootste angst is dat ik mijn inspiratie verlies.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Mensen bewust(er) maken van de invloed van voeding op hun gezondheid.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik ben enorm perfectionistisch.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat ik altijd weer nieuwe dingen wil ontdekken en/of doen.

Wanneer zou ik liegen? Een klein leugentje om bestwil om mensen een beter gevoel te geven.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Dat is mijn vader. Hij heeft mij altijd voorgehouden dat als je iets wilt bereiken, hoe groot ook, je erin moet geloven dat je er door vallen en opstaan en heel hard werken altijd komt.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Het minst leuke aan mijn werk is datgene wat een noodzakelijk kwaad is en waar ik geen voldoening uithaal, zoals bijvoorbeeld de administratie, belastingzaken en computergeneuzel.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk?  De blije gezichten van kinderen en hun ouders als ze ontdekt hebben dat waar ze zich met hulp van mij voor hebben ingezet, het effect oplevert waar ze op gehoopt hadden en soms zelfs meer.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Hoe kun je ooit stoppen met je passie, datgene waar je voor leeft? Dan stop je dus met leven!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Dat ik makkelijker dingen aan anderen kan overlaten.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Dat ik in een korte tijd een goed lopende voedingsadviespraktijk heb opgezet.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Geen idee maar het zal zeker iets met mijn passie voor lekker en gezond eten te maken hebben. Niks mooiers om van je passie je beroep te kunnen maken!

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De beste ideeën krijg ik al wandelend met m’n hond door het bos of over de hei in ’t Gooi.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Hoe arrogant…maar dat is eigenlijk bij mij thuis waar altijd met passie, liefde en aandacht gekookt wordt met de beste ingrediënten én heel gezond. Dat mis ik toch vaak in restaurants, helaas (uitzonderingen daar gelaten).

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn man. Soms praat hij over mijn werk alsof hij al jaren zelf in het vak zit.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Jamie Oliver of met Pascale Naessen, kortom met mensen die dezelfde passie hebben als ik.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit?  Lifestyle Factory is een online programma dat ik aan het opzetten ben met een compagnon waarbij we een grote groep mensen willen bereiken die we dagelijks ondersteunen bij het volgen van een gezonde leefstijl.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Jamie Oliver. De flair, het enthousiasme en zijn vastberadenheid zijn voor mij een enorme inspiratie.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Nooit! Dit is waar ik van houd en eten moeten we toch, dus dan maar liever lekker en gezond.

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Christel van Spengler

www.voedingsadviespraktijkgooiland.nl  |  cvanspengler@gmail.com  

www.lifestylefactory.info  |  mail@lifestylefactory.info     

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s