Passie Pensioneert Nooit voor Roy Martina

Wat is mijn grootste passie? Mijn grootste passie is ontdekken, innoveren en creëren, dit uit zich in het schrijven van boeken (nu bezig met mijn 78e boek), ontwikkelen van Remedies om heling te ondersteunen (dit zijn er zo’n kleine 1200 totaal, nu in de VS en China), het ontwikkelen van mijn eigen heling en spirituele methoden (Omega Healing, Remote Healing, Oracle Training en veel meer, meer dan 250,000 personen opgeleid wereldwijd), ik heb mijn eigen vorm van zelfverdediging gecreëerd Tjakai Martial Science met 2 wereldkampioenen en 75 nationale kampioenen in Nederland, Mexico en de VS en het voelt alsof pas ben begonnen, ik heb ideeën zat, w.o. concepten om de wereld groener te maken waar ik volgend jaar mee start.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Lekker bezig zijn waar je hart vol van is en genieten van alles en iedereen om je heen.Mijn relatie met mijn vrouw en kinderen laten gedijen op liefde en verdieping. Vrienden die alles tegen je durven te zeggen en met je de diepte in durven. Opstaan en weten dat ik vele levens beïnvloed met te zijn wie ik ben en te weten dat mijn bijdrage velen helpen blijer, gezonder, vitaler en gelukkiger te worden.

Wat is mijn grootste angst? Ik heb niet echt veel angsten behalve dat de wereld het niet redt en dat we te laat zijn om de “global warming” tegen te houden, sinds 1970 zijn we al 50% van de dieren kwijt en het gaat hard, tegen 2050 zal de zeespiegel 12 meter zijn gestegen. Ik vrees voor onze nageslacht, vandaar dat ik nu alles op alles ga inzetten om dit tegen te houden met wat ik weet en mbv anderen.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Op de allereerste plaats dat ik geen baas heb en doe wat bij me hoort en volledig me kan overgeven aan wat mijn hartje wil. Ook dat er zovelen baat bij hebben. Ik heb vrienden in meer dan 12 landen. Ook dat ik het meeste met mijn vrouw kan doen en dat we samen groeien in onze beider passie.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan soms kort af tot snauwerig zijn, vanwege mijn kennis en ervaring kan ik aan de rand van arrogantie belanden en vergeten dat een ander recht heeft op een mening al is die niet waar of een illusie. Als ik moe ben komen mijn schaduwkanten meer naar de oppervlakte.

Wat is mijn grootste valkuil? 
Mijn valkuil is dat ik voorbij mijn grenzen ga, dat mijn passie zo hypnotiserend is dat ik mezelf helemaal vergeet en helemaal opga in mijn werk of hobby’s. Ik heb ook 3 burn-outs gehad en telkens doordat ik teveel geef en te weinig aan mezelf denk. Ik heb nu mijn evenwicht maar ik weet dat ik weer kan omvallen als ik niet oppas.
Wanneer zou ik liegen? Ik heb geen problemen om te liegen als er een leven op het spel staat en ik daarmee mijn huid of die van een ander kan redden, liegen zie ik als een zwakte en alleen onder uiterste omstandigheden noodzakelijk.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? 
Toen ik 6 jaar was werd ik naar judo gestuurd omdat ik te agressief was, mijn judo leraar zag mijn grootsheid en noemde me “champ”, ik werd nationaal judo kampioen en later wereldkampioen in karate en kick-boxen vanwege mijn sensei (leraar) judo.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? 
Het is vaak eenzaam omdat er weinig mensen zijn die me kunnen volgen, mijn manier van denken is raar. Komt van mijn ADHD waardoor ik niet mijn aandacht op 1 ding  houd voor lange tijd. Ik kan met weinig mensen praten over waar ik mee bezig ben!

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? 
Ik ben elke dag gelukkig met mijn werk, maar het meest gelukkig ben ik als ik voor een grote groep mensen sta en hen zie transformeren. Dat gebeurt regelmatig.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? 
Klopt precies voor mij, mijn vader werkte naar zijn pensioen toe en toen hij dat eenmaal had, ging hij zienderogen aftakelen. Ik heb besloten dat ik A. Niet werk maar hobby’s heb en B. Dat ik nooit met pensioen ga, het is veel te leuk waar ik mee bezig ben. Het hoeft niet geld op te leveren, voldoening is voor mij voldoende.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? 
Ik zou geduldiger willen zijn, dat zou me enorm helpen, het is me na 63 jaar niet gelukt, hoewel ik beter ben geworden in het accepteren dat de dingen niet altijd gaan zoals ik wil.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? 
Schrijven van een wereld bestseller waarvan meer dan 2 miljoen zijn verkocht: het boek “Emotioneel Evenwicht”. Dit boek heeft vele deuren en landen geopend. Door dit boek ben ik in China terecht gekomen, Rusland en Zuid Amerika. Het verkoopt na 10 jaar nog steeds.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? 
Ik denk uitvinder, ik heb een enorme fantasie en zou meer willen doen, heb me laten beperken door mijn arts zijn en in dit leven me vooral gericht op heling, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Ik zou ook meer bezig willen zijn met maken van nieuwe auto’s en vliegtuigen, heb daar allerlei ideeën voor, wie weet gaat het in dit leven nog lukken.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? 
Ik krijg overal ideeën, onder de douche, in meditatie, tijdens wandelingen, in een café als ik rustig en ontspannen ben, dan ben ik draadloos verbonden met alle informatie in het Universum.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? 
Eigenlijk thuis als ik zelf kook, dan maak ik wat ik lekker vind. Als we uitgaan vind ik gezelligheid belangrijker dan het eten. Als ik met mijn vrouw uitga geniet ik van haar aanwezigheid en is het eten secundair.
 
Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? 
Mijn dochtertje Grace van 7 jaar vind me geweldig en pocht op school altijd over haar vader, ze is apetrots en steekt het niet onder stoelen of banken. Daarnaast is mijn vrouw Joy mijn partner in crime, we geven workshops samen, reizen veel samen, werken thuis en zien elkaar de hele dag en genieten van elkaar. Zij accepteert mijn gekke ideeën en staat achter mij en vv.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? 
Elon Musk (Tesla, Space-X, Solar City) is de visionair waar ik mee ga samenwerken binnen een paar jaar (mijn dromen komen altijd uit). Ik denk dat ik hem kan helpen mensen naar Mars te brengen met de ideeën die ik heb over ruimte reizen.
 
Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Mijn droom is om een vrije energie generator te produceren en die wereldwijd te verspreiden of helpen verspreiden, m.n. in Afrika en India. We hikken er dicht tegen aan en ik verwacht dat in 2017 de doorbraak komt. Er zijn 1 miljard mensen op aarde zonder elektriciteit.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? 
Nikola Tesla, maar helaas is hij er niet meer, verder Richard Branson, ik zie hem als de oudere versie van Elon Musk. Dan een paar filmsterren die ik bewonder zoals Dwayne Johnson (the Rock) en George Clooney. Ook staat President Obama op mijn lijstje.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? 
Ik ben sinds mijn artsexamen werkeloos, ik heb geen baas, ik heb 4 verschillende bedrijven gehad maar ik ben geen manager of bedrijfsleider, ik ben een einzelganger en heb geen vast inkomen, dus ik kan niet met pensioen omdat er geen einde komt aan waar ik mijn hart aan geef, er is altijd iets anders om te doen of te ontdekken.

Hoe kun jij contact met mij opnemen
Via mijn websites: www.joyandroymartina.com (Engels), www.roymartina.com (Nederlands), www.roymartina.it (Italiaans), www.martinaacademy.com (Chinees)
 
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s