Passie Pensioneert Nooit voor Bart Peters

Wat is mijn grootste passie? Het maken van musicalproducties waar kinderen blij van worden en waarin zij mogen stralen en hun talenten kunnen laten zien.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Een mooie, waardevolle avond met mijn gezin of goede vrienden.

Wat is mijn grootste angst? Het verliezen van mijn dierbaren.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Het aan de wieg staan van een nieuw idee of productie en het uiteindelijk ‘thuisbrengen’ van dit project met het geweldige team waarmee ik mag werken.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik vind het lasting om dingen over te dragen en los te laten, maar weet dat het nodig is om plannen en ideeën succesvol uit te kunnen voeren

Wat is mijn grootste valkuil? Ik ben zó bezig met het zo goed mogelijk ten uitvoer brengen van een productie, dat ik de budgetten wel eens uit het oog verlies. Alles voor een goed eindresultaat.

Wanneer zou ik liegen? Niet.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Dat zijn er best wel wat, denk ik. De eerste die mij te binnen schiet is mijn moeder, omdat ze altijd positief was en een goed en bijzonder mens.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Administratie.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Als ik samen met één of meer teamleden een workshop geef op een basisschool waar ze een musical van ons op gaan voeren en je ziet dat bij een aantal kinderen de lichtjes aangaan in hun ogen. Dan is het gelukt. Je hebt ze weten te raken en hun talent naar boven weten te halen. Dat is echt een te gek gevoel.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik heb niets met het begrip pensioen. Werk voelt voor mij niet als ‘werk’. Het is gewoon wat ik doe, waar ik van hou en wie ik ben. Het is net als mijn gezin, familie en vrienden, onderdeel van mijn leven.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Dat ik af en toe best wat trotser mag zijn op de dingen die we hebben bereikt met ons bedrijf, Benny Vreden. En dat ik dat mag uitdragen, zonder naast mijn schoenen te gaan lopen.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Mijn team en ik hebben in de bijna 20 jaar dat ik Benny Vreden run, meer dan een miljoen kinderen een mooi afscheid kunnen geven van hun basisschooltijd.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Ik denk dat ik, ondanks de uitdagingen waarvoor wij komen te staan, toch weer voor een soortgelijk beroep zou kiezen: Met een geweldig team mooie dingen produceren om mensen blij te maken.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De beste ideeën krijg ik niet per se in mijn stad, maar als ik enigszins ontkoppel van de dagelijkse bezigheden. Dat kan zijn onder de douche, maar ook in het bos of op vakantie.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Naast mijn woonplaats heb ik een favoriete stad die ik meer als ‘mijn stad’ beschouw: Kaapstad. In Kaapstad is voor mij de beste plek om te genieten van een mooi glas wijn en heerlijk eten, samen met vrienden, Jordan restaurant op het Jordan Wine Estate.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Voor mij is dat mijn vrouw met wie ik alles kan delen en die mij op vele vlakken bijstaat.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Net als nu, met een bevlogen team van vakbekwame, maar vooral leuke mensen. Je moet het goed hebben met elkaar om mooie producten of diensten te kunnen maken.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Naar de uitvoering van een Engelse vertaling van onze meest recente musical door meer dan 100 kinderen in een achterstandswijk in Kaapstad, eind november van dit jaar.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Ik spreek graag met zoveel mogelijk verschillende mensen om te onderzoeken wat we elkaar te bieden hebben en waar we van elkaar kunnen leren. Ik heb niet één specifiek rolmodel dat eruit springt

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ik vind dat je altijd moet leven waar je van houdt en waar je blij van wordt. Dat doe ik. Het kan zijn dat je omstandigheden veranderen, maar vooralsnog heb ik geen pensioneringsplannen.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? bart@bennyvreden.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s