Passie Pensioneert Nooit voor Linda Bot

Wat is mijn grootste passie? Ik heb een enorme passie voor het ontwikkelen van puur natuur cosmetica. Met mijn obsessie kan ik bijna 24 uur per dag bezig zijn. Met het lezen over ingrediënten en producten fabriceren in mijn tot-lab-omgebouwde-schuur. Inmiddels professioneel voor mijn eigen merk Loveli.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Een puzzelstukje vinden in de puzzel van het leven en de totale verbondenheid voelen met het universum, de aarde en alles wat leeft. Plus, de eerste zonnestralen die je gezicht verwarmen na een donkere winter.

Wat is mijn grootste angst? Dat er een moment komt dat we alle vrijheden en mogelijkheden waar we nu toegang toe hebben verliezen door bijvoorbeeld oorlog of een ramp. En we dan ervaren hoe moeilijk het is geworden om te overleven en simpelweg bij onze geliefden te kunnen zijn.

Waar houd ik het meeste van in mijn werk? De magie van het creëren – uit allemaal verschillende elementen iets magisch moois maken, omdat je het in je verbeelding al voor je zag.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Mijn ongeduld. Als iets of iemand niet snel genoeg gaat naar mijn mening, komt mijn slechtste kant naar boven.

Wat is mijn grootste valkuil? Te klein denken. Ik heb het groots durven denken en dromen pas ontdekt en het klein denken en in beperkingen denken is nog steeds de default.

Wanneer zou ik liegen? Als ik een ander zou kwetsen met de waarheid.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Tony Robbins.

Waar houd ik het minst van in mijn werk? Productie draaien – werk wat gewoon moet en waar geen uitdaging in zit, zoals de belastingaangifte.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig in mijn werk? Ik voel me het gelukkigst in mijn werk door de kleine dingen. Een klant die een lieve mail stuurt of een experiment dat slaagt en precies zo wordt als ik in gedachte had. Dan geniet ik veel meer dan bij de grote winst. Op de één of andere manier blijf ik dan teveel in mijn hoofd zitten en vergeet ik te genieten.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je doet wat je purpose is, komt er nooit een moment dat je met pensioen zou willen gaan.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Meer focus en minder tijdverspilling.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Mijn passie omgezet te hebben in een business.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Ondernemer. Of kruidenvrouwtje/alchemist/magiër afhankelijk van wanneer het volgende leven zou zijn in de tijd. Waarom zou je in dit leven al niet doen wat je het liefste zou willen doen?

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? De Veerplas in Haarlem. Een stukje natuurgebied waar ik praktisch iedere dag wandel.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken in mijn stad? Strandtent San Blas. Het hele jaar een fijne plek om te zitten met ook nog eens een paar geweldig lekkere en gezonde dingen op de kaart.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Dat is niet 1 persoon maar een community van geweldige en inspirerende mensen.

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Richard Branson. Ik wil wel wat van zijn ‘Kan niet bestaat niet’ mee willen maken.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? De ontwikkeling van mijn eigen verpakkingen voor de producten van Loveli die bio-afbreekbaar zijn.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Oprah.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Ben je gek?

Hoe kun jij contact met mij opnemen? http://www.loveli.care of linda@loveli.care

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s