Passie Pensioneert Nooit voor Inge van der Krabben

Wat is mijn grootste passie? Verhalen Schrijven

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Verbondenheid met mensen om wie ik geef

Wat is mijn grootste angst? Dat er iets met een van mijn kinderen gebeurd

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Me uiten in woorden en daarmee lezers kunnen raken. Dat ik iets creëer wat puur uit mezelf komt. Nadenken op papier.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Pfoe, lastig om van mezelf te zeggen. Ik denk perfectionisme.

Wat is mijn grootste valkuil? Angst voor het onbekende, soms moet je niet nadenken en het gewoon doen.

Wanneer zou ik liegen? Liegen is een vreemd fenomeen want uiteindelijk schaadt je er anderen, maar vooral jezelf mee. Maar ik zou kunnen liegen om een ander verdriet te besparen.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Heel cliché mijn moeder.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Niets, ik houd van alles fases in het schrijfproces en ook de promotie van mijn werk.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Dat was op 20 augustus 2015 toen ik debuteerde met mijn debuutroman Tot waar we kijken kunnen. Die avond had ik mijn boekpresentatie bij boekhandel Heinen in Den Bosch en was ik omringd door dierbare mensen.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Als je iets doet waar je alles van jezelf in kunt leggen dan wil je daar nooit meer mee stoppen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik geloof dat we elke dag als mens een beetje veranderen, ik vind mezelf goed zoals ik was, ben en zoals ik zal zijn.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? Debuteren bij Ambo|Anthos.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Ik hoop weer schrijver.

Waar in mijn stad krijg ik de beste ideeën? Ik woon in Utrecht, de beste ideeën krijg ik in mijn eigen huis onder de douche.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en drinken in mijn stad? De Bakkerswinkel op de hoek van de Plompetorengracht en de Wittevrouwenstraat 2. Daar kun je heerlijk ontbijten en lunchen.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn ouders.

Naar welk project in de nabije toekomst kijk ik uit? Ik werk aan mijn tweede roman en geef les in creatief schrijven aan een leuke groep mensen bij de bibliotheek in Vleuterweide. Ik hoop dat ik nog veel romans mag schrijven en het lesgeven kan uitbreiden.

Welk rolmodel zou ik graag ontmoeten en spreken? Mijn oma, zij is dood maar ze zou erg trots op me zijn geweest. Van schrijvers Alice Munro, haar korte verhalen raken mij. Zo knap hoe zij iets beroert zonder het echt te benoemen, dat wil ik ook kunnen.

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Pas als ik er niet meer ben (denk ik… want wat er dan met je gebeurd weet niemand)

Hoe kun je contact met mij opnemen? Kijk eens op mijn website: http://www.ingevanderkrabben.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s