Passie Pensioneert Nooit voor Carola Boerstra

Wat is mijn grootste passie? Samen met andere mensen genieten, verbinden, inspireren en creëren. Er is zoveel meer buiten je eigen comfortzone. Ongelimiteerd denken en doen maakt zoveel mogelijk. We leven in een wereld waar zoveel in veranderd, ook ten aanzien van inkomen verdienen en balans vinden. Daar kansen in zien en creëren, is geweldig.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Samen met mijn man en goede vrienden genieten van elkaar, een goed glas wijn en lekker eten op een mooie plek onder de zon. Zonder tijdsdruk, zonder financiële druk en dat stuk lifestyle en vrijheid niet alleen voor je zelf te hebben maar dit ook aan anderen te kunnen aanbieden.

Wat is mijn grootste angst? Eenzaam zijn

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Dat mensen hun kwaliteiten (h)erkennen en inzetten voor hun geluk. Dat zij hun doelen weten te realiseren en ik daar een aandeel in kan zijn.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Te enthousiast ergens over zijn en doordraven, en daarbij in details verzanden

Wat is mijn grootste valkuil? Twijfelen aan mezelf, ik leg de lat altijd heel hoog. En dan twijfel ik of ik dat wel kan halen.

Wanneer zou ik liegen? Als ik zou zeggen dat ik alles weet! Je bent immers nooit te oud om te leren.

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? Nelson Mandela, als groot leider, visie, doorzettingsvermogen en respect naar anderen. En mijn lieve schoonmoeder, die mij als jong meisje zoveel heeft geleerd, naar wie ik nu ben.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Het blijft altijd lastig om te ervaren dat mensen niet altijd eerlijk en oprecht zijn in hun antwoorden en (re)acties.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Elk moment dat mensen in ons team hun doelen realiseren is een geluksmoment. Financiële vrijheid creëren is van onschatbare waarde voor jezelf en voor mensen om je heen. Het geeft je de mogelijkheid iets terug te doen voor je medemens. Eén van de geweldig projecten die wij hebben gedaan was in 2013. Samen met 17 andere partners-ondernemers hebben wij bij een revalidatiecentrum een Kerstfeest georganiseerd. Het revalidatiecentrum in de kerstsfeer laten maken en een luxe verwen-dag met kappers, schoonheidsspecialistes, Kerstman, cadeautjes en een concert met hapjes en drankjes. Ondanks dat de plek niet is waar je wilt zijn met de kerst toch deze mensen een “kerst-moment” bezorgen. Een mooi geschenk om te geven, waaruit voor mij blijkt dat kunnen geven gelukkig maakt. En je laat relativeren hoe gelukkig je bent als je gezond bent.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Een passie is iets waar je als het ware verliefd op bent. Dat is niet aan leeftijd gebonden!

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Volgens mij kijkt iedereen altijd heel kritisch naar zichzelf. Meer doen en minder denken is nu iets wat ik aan het veranderen ben. Niet denken in wat andere ervan vinden, wat alle consequenties kunnen zijn, maar juist vanuit jezelf handelen en niet te lang nadenken.

Wat is mijn grootste professionele prestatie? 2012 Gala van het jaar. Hier werd ik zelf enorm gewaardeerd doordat ik als Award winnaar 2011 nu op het podium 7 mensen in het zonnetje mocht zetten met hun welverdiende award. “Giving-Back & Win-Win situatie” waar ik warme herinneringen aan koester.

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? Als ik mijn ervaring van dit leven en wat er allemaal nog meer is in dit leven mee kan nemen in mijn volgende beroep en ik daar iets over te zeggen heb, zal het zeker te maken hebben met mensen stimuleren, inspireren en motiveren. Ik denk dat zelfstandig ondernemer zijn beter bij mij past dan in loondienst. Met mijn eigen-wijsheid onderneem ik graag.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? Er zijn zoveel mooie plekken waar ik goede ideeën krijg, maar wandelen door de mooie bossen hier in Friesland/Groningen/Drenthe of de stranden van de Wadden zijn echte inspiratiemomenten.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? Mijn eigen veranda met uitzicht op het weiland met lammetjes of hertjes. De zonsondergang, buitenkeuken, jacuzzi en een goed glas wijn. Als het een restaurant moet zijn, is Groningen één groot feest en zijn er tal van mooie plekken.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Al ruim 32 jaar mijn allerliefste, meest kritische, buddy, maatje, zakenpartner en echtgenoot!

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? Met mijn vrienden, maar met iedereen die in mogelijkheden denkt en meer uit het leven wil halen. Integere mensen die ik mag inspireren en zij mij motiveren en inspireren, ongeacht leeftijd, man of vrouw, achtergrond of nationaliteit.

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? Wij zijn in mei 2015 een hele nieuwe divisie gestart met nieuwe kansen, nieuwe producten en willen dit de aankomende 5 jaar heel groot uitbouwen. Hier gaat voorlopig al mijn energie, passie en prioriteit met volle overgave naar toe.

Welk rolmodel zou ik graag willen ontmoeten en spreken? Richard Branson

Ga ik pensioneren van dit werk en leven waar ik van houd? Mijn werk (MYWINLIFE) is mijn leven, kan me niet voorstellen dat dat stopt. Ik stel me zo voor dat als ik later een “oude” dame ben en ergens op een terras zit en er ploft een jonge man/dame naast me neer, die dingen wil veranderen in zijn of haar leven, dat ik dan met volle energie die persoon zal stimuleren, motiveren en zal wijzen op de kracht van een semi-passief inkomen opbouwen.

Hoe kun jij contact met mij opnemen? Bellen 06-50210927, facebook, LinkedIn of mailen naar cfcboerstra@bbinc.eu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s